Wednesday, 22 March 2017

#ayfavsongs | City of Stars | Ryan Gosling & Emma Stone


City of stars


Are you shining just for me?

City of stars
There's so much that I can't see
Who knows?
I felt it from the first embrace I shared with you


That now our dreams


They've finally come true


City of stars

Just one thing everybody wants

There in the bars
And through the smokescreen of the crowded restaurants
It's love
Yes, all we're looking for is love from someone else


A rush
A glance
A touch
A dance

A look in somebody's eyes


To light up the skies

To open the world and send it reeling
A voice that says, I'll be here
And you'll be alright


I don't care if I know

Just where I will go
'Cause all that I need is this crazy feeling
A rat-tat-tat on my heart


Think I want it to stay

City of stars


Are you shining just for me?

City of stars

You never shined so brightly

Wednesday, 4 January 2017

First Surprise in 2017 by mekar.my

Hey! Hi. Assalamualaikum.

Salam Tahun Baru! Happy New Year 2017!! Post pertama aku untuk tahun 2017 dalam blog usang ni ha. Sambut mana haritu gais? Tengok bunga api letop letop ke? Giteww. Hakak sambut mereput dalam bilik je tengok korang dari jauh. kahkah.

Haa, bukan nak cerita sambutan tahun baru meriah ke idok. Ni nak kongsi, aku buat surprise yang kantoi seciput. Haha. Its bouquet delivery, my first ever bouquet delivery guys!! Nervous. Haruslah kena tanya empunya penerima ada ke tak tempat Delivery Boy nak pergi seminggu sebelum, kalau tak naya wei. Nebeess hakak, takut tak sampai. Bunga nya terlampau ayu cantik berseri untuk tak sampai. Dan disitulah kantoi sikit sebab kena whatsapp empunya penerima ada ke idok dekat pejabat nanti.

Tempahan bunga untuk Birthday person, elok hakak tempah masa birthday dia <27 Dec 2016> pastu hakak tak wish sepatah haram whatsapp berbual biasa sahaja. Surprise lah katakan. ahak.

Alhamdulillah, 4 Januari 2017 sampai dengan selamatnya. Delivery boy hantar ketuk ke pintu katanya dekat abam pegawai. *ceritanyalah, tak pasti kebenarannya. Hahaha.

Thank you Mekar Malaysia. Apa lagi korang, pergi ukir senyuman dekat muka yang dikasaihi. Serius tak menghampakan, akak bakal repeat lagi. Sebab kawan kawan rapat jeles uols. haha.

Btw, dieorang ada insta account juga. mekar.my. Go! Check this out.

mekar.my


kbye

Monday, 26 December 2016

#2016BestNine

Assalamualaikum wbt & Hi! korang.

2016 bakal melabuhkan tirainya, umur akak pun dah masuk ke umur yang boleh dipinang pinang gitewww. Ikut umur je lah, perangai, lifestyle lain maciam sikit. Macam budak baru baligh pun ado. Hey! So, say Hi to 2017 in count..

2016 Best Nine ni dah jadi nowadays trend, ala ala flasback gambar insta korang untuk tahun 2016 ni. Boleh lah korang throwback that moment yang memang terindah atau teruk? then say bye bye to itss. Mulakan hidup baru dan redha. Macam hakak. Kawan kawan akak ada yang nak mendirikan rumah tangga tahun depan. Tapi yang penting bestie GG masih sama taraf dengan akak, bezanya. Ada yang bakal dapat 'master', gaji tinggi dan so on. 

Boleh cuba dengan klik link dekat caption gambar . Sayonara.

#2016bestnine