Tuesday, 28 June 2016

Berbuka Puasa di The Red Olive

Assalamualaikum wbt & Hai.

Salam Ramadhan. Tinggal lebih kurang seminggu sahaja bulan Ramadhan.

Ceritanya, cuti Nuzul Al-Quran minggu lepas ai berbuka puasa di The Red Olive, Jaya Shopping Centre (The Heart & Soul PJ... katanyaa), Petaling Jaya bersama kawan ai, Fatini. Perancangan secara tiba - tiba sahaja, sebab last minute planning ni selalunya jadi. Alhamdulillah, tak ramai orang jadinya tak payah booked bagai sebab 2 orang je pun. Kami disambut mesra abam pelayan dengan senyuman dan terus tempah set berbuka puasa untuk 2 orang. Jimat, tapi makanan tu macam untuk 3 orang weh. Customer service tip top. Hidangannya ai bagi 4 dari 5 bintang. Ada kurma, makanan berat, air minuman dan pencuci mulut. Bajet tak sampai RM50 pun seorang. Masa nak bayar pun dapat souvenir lagi. 






Terima Kasih. Singgah lagi ^^

Thursday, 23 June 2016

Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin

Assalamualaikum & Hai.

Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy, bulan Ramadhan Al Mubarak,  dan kelahiran putera sulung mummy, Dzal Aidi Fiqry yang kedua tahun. Mummy berbesar hati untuk menjayakan satu Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin khas untuk pembaca blog mummy www.azlindaalin.com . Mummy tak buat syarat berat untuk Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin. 



GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN 




Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin




Tuesday, 5 April 2016

Giveaway April Cash RM600 by Emas Putih

Assalamualaikum wbt n Hai!


Cash RM300 x 1 , Cash RM200 x 1
Cash RM50 x 2

Start : 5 April - 30 April 2016
Good Luck !

kbye