Saturday, 30 March 2013

JENTAYU will end soon .. FESTIK 23 DAYss left..


Assalamualaikum wbt and Haii..

minggu yang turun naik.. dengar luahan.. fahami masalah.. jauhkan cari kesalahan , tolong selesaikan masalah.. to be neutral as I can.. walaupun aku cakap aku tak nak marah tp aku buat juga.. sob sob..

beberapa hari lepas Jentayu ada meeting last.. feedbacknya :)..jadi kami menggila tengok 'wayang' sampai 4.30 pagi.. seriously??
haha.. JENTAYU family.. love it..

FESTIK.. in process .. naik turun itu biasa... pengurus kena la tough .. wohoo .. 'tough' sgt.. aku kan perempuan bukan lelaki.. hati perempuan  kan.. ehee ..:)
so ini posternya.. 


melawat lah FB page kami di sini --> FESTIK 13 

ook..papepun Jentayu dah nak .. sob sob.. tamat.. sayangnya jentayu .. bagaikan satu kelurga..
mereka kata sebab partner.. apa daaa. tahu lah partner aku ni HOT .. bukan aku minta pun..
budak ni bagus buat kerja, so tak ada lah aku stress sangat,, tahniah bakal mtm. eh?.. haha..gurau je partner..
disebabkan bagus buat kerja so ada ganjaran utk kau,, eh? .... 
meeting jentayu paling aku fun.. 
tak stress, fun n kerja berjalan dgn baiknya.. mungkin.. alhamdulillah..

malam ni kami 'wayang' lagi.. with mereka - mereka..felo + presiden.. terima kasih kepada yg belanja dominos.. air + ais krim kek.. eheee.. 

masih dalam 'panggung' sekarang.. tak sedar esok kena keluar.. adoii.. hope sedar dr zzZZ..

apapun.. good luck semua.. aku doakan semua kerja kita berjalan lancar.. ameen

thanks!! 


No comments :

Post a Comment