Thursday, 11 April 2013

It's already APRIL.. not april fool okehh~

Assalamualaikum n hai . pembaca setia... hhaha.. konon je, macam ada fans je... #iniSemuaPoyo katanya..
April already.. what? ... yeah, masa mengejar sang insan bergelar manusia iaitu hamba Allah swt macam kilat sambar - sambar jahh..

Minggu mid-sem break yang mencabar (bukan sem ni memang mencabar ke?).. haha
kolej yang buzy tak terkata..
assignment,report yang pehh pehh.. tak terkira.. bila nak siap? bila?.. kriik ~ krikk~

kolej tengah buzy dengan macam - macam aktiviti..
papepun..
Saya, si gadis kecik mengucapkan moga berjaya untuk semua akiviti

-FESTIK
-RFL
-MENDAKI GUNUNG RAJAH
-JMK
-SEED
-ED
-SOFTBALL
-MASP

n yang lain - lain juga.. maaf saya tak dapat hafal semua nama.. hikhik.. hooreyy.. eh?

so, saya di sini nak mohon awak n awak untuk tengok ini poster n trailer then LIKE terus sebelum atau selepas tengok.. undian anda amat - amat saya n krew produksi hargai.. ia adalah penentu bagi perjuangan publisiti kami.. sob sob... okeh, dah kenapa terharu gituh.. haha.. 
so, jom ler,meh ler, menyokong Second Production.. Let's support us .. 
terima kasih ^^

klik di sini untuk LIKE poster kami ---> POSTER

jom tonton trailer kami di sini n jangan lupa LIKE ---> TRAILER

thanks!! :)

No comments :

Post a Comment