Tuesday, 4 June 2013

PRT Field Trip

Assalamualaikum wbt n hai penyinggah setia di pagi 4:16 am..

oke, berehat sebentar dari nota web.. so, nak kongsi.. 3 Mei haritu bersamaan hari Jumaat. Aku n the prt geng pergilah buat field trip. Awal - awal pagi dah sewa kereta. "Halo, kak ros. kereta alza ada.....bla bla bla.." Alhamdulillah dapa juga transport sebab sepatutnya masa cuti hari pekerja kteorg pergi tapi xda transport pulak. 
Dengan menggunakan teknologi yang ada, iaitu gps ..kami menuju ke teluk penyamun, kuala selangor. selama 45 minit juga lah.. samapi juga then malangnya... teettt...

kami ubah arah ke Kampung Sireh, Tanjung Karang.. melihat padi.
singgah2 dulu.Thanks to zirah, dapat lunch, solat dekat rumah parents angkat dia. 
then pukul 3 ptg kiteorg gerak. then.. zzZZzz

...

kami bergerak ke bahagian sawah padi yang dah dibajak .. masa tu musim kempen, so banyaklah bendera. tengah sawah pun ado.. then tengok sawah yang tengah menghijau. Ya Allah, cantik. then aku dapat tahu. cerita Nur Kasih dulu buat dekat situ. memang cantik tempatnya..
if aku dengan geng aku masa tu memang aku menggilanak xplore tapi disebabkan kerja, aku kena behave..ehehe..
so, trip tu tamat jam 6 ptg.. pengalaman yang sangat luar biasa..
thanks to my group n keluarga angkat zirah. aku berhasrat nak datang lagi dengan kawan - kawan aku..ehehe ^^

jom tengok gambar~~

nak balik kije dah weh
interview katanya

^^


auuchaakk

discussion katanya

ngehehe~

giyomi >_^

oowww~

menunggu~tip top tip top


harvest dahh

for fed stock..

mesin bajak.. bendera tu, ignore jah

chantek kan ^^



ehehe


No comments :

Post a Comment