Saturday, 29 June 2013

Saya budak baru belajar

Assalamualaikum wbt dan Hai.

'Saya budak belajar', belajar nak jadi seorang Blogger bukanlah mashyur lagi Famous tapi dapat berkongsi cerita & jana pendapatan $__$. Alang -alang tengah bercuti semester anggaran dalam 2 bulan & 'tanam anggur' (menganggur) lagi, tidak salah kalau belajar jana pendapatan dekat rumah je kan. Asyik duduk depan komputer tengok 'movie', baiklah buat sesuatu kan. Budak Sains Komputer beginilah ceritanya. *poyos~. Sebenarnya sudah berbelog dari awal masuk u,umur 19 kot. tapi sentiasa 'fail' uolss.. ini belog yang kedua dibina,yang pertama sudah pergi :'(.. haha. Macam - macam malyn buat, search tips & tutorial blog. Terima Kasih kepada blog - blog yang sangat memberi inspirasi kepada diri ini. 

Antaranya
  • Dena Bahrin
  • Maria Elena
  • Lyssa Faizureen
  • Amalina Lee
  • Hanis Zalikha
  • Aan Raihan
  • Cik Jari Manis
  • Liyana Murni
  • lain - lain (maaf, banyak sangat diteroka)

Kepada awak - awak, kakak - kakak, abang - abang, pak cik & mak cik serta kawan - kawan seantero dunia. Maaf kalau melawat belog malyn world ni macam bosan tahap nak hentak kepala dekat bantal *drama, sebab tengok dalam proses lagi untuk dibina dengan baik. macam bina bangunan. ahak. Doakan usaha saya ini. inshaaAllah ameen.

Selamat Meneroka!
Terima Kasih!
Singgah lah lagi ye 



No comments :

Post a Comment