Friday, 7 June 2013

Study Week Sem II 12/13

Assalamualaikum wbt n hai

study week lg.. hihi.. nampaknya travel yang tak rancang menjadi di cuti study week.. ngehe ngehe~
dulu, sambut bufday pan dekat putrajaya.. sekarang lain pulak ceritanya.. begini ceritanya..

Petang 5/6 dalam jam 6 petang aku n peka n mirul jumpa faezah dekat tbs.. hihi, dating yang tak dirancang sebab kebetulan faezah balik rumah.. kami pergi mines cari hadiah miza.
SELAMAT PENGATIN BARU MIZA~.. Baraka Allahu Lakuma miza n husband ^^.. 
eh,iklan jap. ahak
then kiteorang pergi dinner dekat 'padang'.. then kiteorang singgah dekat k2.. 
...
jam 3 pagi, start lah overnight.. mulanya just nak makan ais krim then kteorang pergi salah satu jambatan putrajaya.. well, aku tak pernah pergi selama 21 tahun hidup.. ehehe.. akhirnya, Alhamdulillah sampai juga.. then bual2 kisah hidup~ bla.. bla..
sampai lah azan subuh..
Alhamdulillah, dapat solat di masjid besi, putrajaya.. 
Subhanallah~ itu je, mampu ckp untuk keindahan masjid ni sebelum dapat jejak kaki lg then bila dpt solat subuh dekat sini,Ya Allah.. ^^.. 

Then kteorang gerak pergi Bukit Ampang, kata peka boleh tengok matahari terbit tapi sebenanrnya sini tempat nak tengok matahari terbenam. Dekat sini juga, boleh tengok satu bandar KL.. masa kteorang sampai matahari dah terbit but kteorang dapat tengok cahaya matahari perlahan - lahan sinar dekat bangunan   kat kl.. wahh.. peka kata malam2 ada orang menjual dekat tepi2 jalan tu.. hihi..
lepas ni kite tengok matahari terbenam lak ea.. inshaaAllah~

then kteorang gerak pergi sarapan dekat kedai mamak berhampirang ampang point.. aku minum teh tarik aje, diet.. ahaha.. *tipu jah. makan n makan.. 

nak hantar faezah balik dah.. then, kteorang decide utk hantar faezah balik sampai rumah.. yeay~ 
sampai je deka rumah dia,kteorang bukan je disambut baik family faezah n kucing die yang comel2 tu tapi dapat melancong ke kawasan frim kepong.. wuhuu~ 
permandangan dekat situ, seriously wow~ udara dia nyaman betul,, pokok bunga cantik2~
ada air terjun~ macam2 ada... dapat spa ikan free jah.. dapat tengok apaima besar badan aku.... 
tangkap - tangkap gambar~ yeay~ lunch sesama..
akhirnya,kteorang balik upm jam 3 petang macam tu lah.. wahh, berjalan sakan betul..
whatever happen.. we're happy together.. 
fat, sorie tak dapat join ye.. lain kali balik awal ok.. 
pan, anggaplah ini hadiah bufday ye.. hihi
faezah, keep calm ye..kami selalu dengan kau.. we love u faezah ..  happy selalu ye ^^
peka n mirul, err.. happy n sukses selalu ye..ameen..
n n n
fat n peka, chaiyok~chaiyok dengan amanah yang diterima.. ^^

jom layan gambar kami ..
thanks :)





















No comments :

Post a Comment