Sunday, 7 July 2013

My July Sketching

Assalamualaikum dan hai. Sudah masuk bulan Julai. Dan tamatnya minggu pertama bulan Julai. Cepat kan. InshaaAllah tak sampai 2 hari lagi kita akan masuk bulan Ramadhan yang dirindui. Moga Ramadhan kali ini lebih bermakna dan dipenuhi dengan keberkatan. ameen.. Selain itu, lagi 62 Hari nak masuk semester baru bagi mereka yang tengah bercuti semester seperti aku. Aku faham ada yang tak bercuti seperti ini dengan sebab - sebab tertentu iaitu Latihan Industri, meeting meeting *bahasa lembut, dan ambil short sem. Bersabar ye sahabat, ada hikmah. ^^. By the way, ada juga mereka - mereka yang sudah mengetahui keputusan peperiksaan semester lepas. *me me . Mesti ada yang berharap keputusan yang korang tengok secara hack atau tak itu akan berubah naik lagi kan. Lupakan jela, selalunya tak berubah. Itulah yang akan korang dapat. Kepada yang cemerlang, gemilang dan terbilang keputusannya. Aku ucapkan 'Tahniah', "..kekalkan pretasi kurangkan kontroversi..".. *eh.. haha.. Yang jatuh sikit tu, tak apa. Teruskan usaha anda, muhasabah diri ye. InshaaAllah, rezeki dekat mana mana je.

 Owh, membebel banyak pula. Tajuk post 'My July Sketching' tapi ceritanya lain. No lah, pembuka bicara. Sebenarnya yang ini. Hasil baru yang tak seberapa. Hanya berkongsi hobi. Banyak lukisan perempuan yang berniqab sebab aku suka tengok mereka. ^^. okey, silalah layan beberapa gambar berikut.







Terima Kasih.
Singgah lagi. ^_^

No comments :

Post a Comment