Thursday, 10 July 2014

Apa itu #kosongkosong?

  Assalamualaikum wbt & Hai

 Haa, ada berita gembira buat perantau yang nak sampaikan ucapan Ramadhan & Syawal yang bakal menjelma, inshaaAllah. Tak tahu nak sampaikan macamana? Kad Raya oldskool sangat untuk anda. Nak yang vogue je. Ini penyelesaian, sila layari #kosongkosong . Well, ai pun tak tahu wujudnya ruangan ini tapi lepas menjadi ahli 8Share. Dapat jemputan khas sebab ada bonus tengah menunggu.. Jom tengok contoh :D

Langkah langkah #kosongkosong




yang ni khas untuk ahli 8share yang mendapat invitation ^^

GANJARAN!! GANJARAN $__$


Nanti kita akan menerima email sebelum ucapan anda dipublish di sini.
taaadaaaa~
Dapat gambar sekali dalam email tu. Jelas sikit nak baca kan. hihi
 Korang juga boleh menghantar kisah #kosongkosong dalam BM n BI. Lagi satu korang juga boleh hantar cerita korang dekat Twitter, Instagram dan Facebook dengan hasgtag #kosongkosong. Kepada ahli 8Share korang boleh hantar penyertaan sebanyak mungkin serta tarikh tutupnya 4 Ogos 2014 11:59pm. Jadi, apa lagi. cepat hantar kisah korang. *eksited. Jangan lupa hashtag #kosongkosong .

*gambar via astro GEMPAK & 8Share

Singgah lagi.
Kbai.

No comments :

Post a Comment