Wednesday, 4 January 2017

First Surprise in 2017 by mekar.my

Hey! Hi. Assalamualaikum.

Salam Tahun Baru! Happy New Year 2017!! Post pertama aku untuk tahun 2017 dalam blog usang ni ha. Sambut mana haritu gais? Tengok bunga api letop letop ke? Giteww. Hakak sambut mereput dalam bilik je tengok korang dari jauh. kahkah.

Haa, bukan nak cerita sambutan tahun baru meriah ke idok. Ni nak kongsi, aku buat surprise yang kantoi seciput. Haha. Its bouquet delivery, my first ever bouquet delivery guys!! Nervous. Haruslah kena tanya empunya penerima ada ke tak tempat Delivery Boy nak pergi seminggu sebelum, kalau tak naya wei. Nebeess hakak, takut tak sampai. Bunga nya terlampau ayu cantik berseri untuk tak sampai. Dan disitulah kantoi sikit sebab kena whatsapp empunya penerima ada ke idok dekat pejabat nanti.

Tempahan bunga untuk Birthday person, elok hakak tempah masa birthday dia <27 Dec 2016> pastu hakak tak wish sepatah haram whatsapp berbual biasa sahaja. Surprise lah katakan. ahak.

Alhamdulillah, 4 Januari 2017 sampai dengan selamatnya. Delivery boy hantar ketuk ke pintu katanya dekat abam pegawai. *ceritanyalah, tak pasti kebenarannya. Hahaha.

Thank you Mekar Malaysia. Apa lagi korang, pergi ukir senyuman dekat muka yang dikasaihi. Serius tak menghampakan, akak bakal repeat lagi. Sebab kawan kawan rapat jeles uols. haha.

Btw, dieorang ada insta account juga. mekar.my. Go! Check this out.

mekar.my


kbye

No comments :

Post a Comment